Sunteti de acord ptr aducerea pe aeroportul Suceava a unei companii concurente pentru Wizz Air?

Sunteti de acord ptr aducerea pe aeroportul Suceava a unei companii concurente pentru Wizz Air? / Anunțuri / Domnule Flutur ce ziceți? / Comentarii


Musafir

#1

2019-12-14 21:11

Pentru zborurile interne cele mai scumpe bilete tur - retur sunt zborurile de pe aeroportul Suceava . Sunt zile cand zborurile cu compania Tarom spre capitala si retur zboara cu cate 7- 15 pasageri iar biletul costa in jur de 150€ . Managerul , companiei , ministerul ,nu cunoaste acest lucru ? Si se mai mira de ce compania are pierderi mari !!!!
Gabriela

#2 Wizz Air

2020-01-14 10:50

Trebuie luate in considerare toate aeroporturile din tara, nu doar Suceava.Eu sunt din Oradea si de 7 ani suntem nevoiti sa zburam cu Wizz din Marea Britanie in Debrecen Ungaria si de acolo venim in Oradea deoarece nu sunt companii aeriene care sa efectueze zboruri in Oradea. Si, de fiecare data 75% dintre calatori sunt ROMANI. Este curata bataie de joc a autoritatilor romane, in special locale, ca inchid ochii si fac absolut nimic. Pardon, fac totusi ceva, ce stiu cel mai bine, sa ingroape incet si sigur toate companiile romanesti, cum ar fi Tarom.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...