Varianta nr. 2 pentru studierea disciplinei Educatie tehnologica

Ionita Izabela

2016-01-22 15:22

Buna ziua!

Da,am semnat aceasta petitie,am spus si prietenilor de ea si sunt de parere ca nu trebuie scoasa o asemenea discipina..

Eu fiind o fata din clasa a V-a trebuie sa-mi spun parerea

Dupa parerea mea nu aveti de ce sa scoateti educatia tehnologica..
Educatia tehnologica ne invata multe lucruri,cum ar fi: - ne ajuta sa fim mult mai creativi si ne dezvolta simtul estetic,care eu cred ca este foarte important.
-din lucrurile pe care le invatam la aceasta ora minunata putem avea si niste castiguri
In al II-lea rand in scoala noastra este un cerc numit "Creative Art" care imi place foarte mult deoarece invatam mult mai multe lucruri facute manual decat la clasa deoarece avem doar o singura ora pe saptamana
In al III-lea rand educatia tehnologica nu necesita foarte mult stres ca alte ore care sunt putin mai complicate +ca este o ora de relaxare in care noi,ne putem pune imaginatia la incercare
Nu aveti idee cat de fericiti suntem noi,elevii,cand vedem ca din manutele noastre si cu indrumarea profesorului ies niste lucruri fabuloase,ingenioase..
VA RUGAM SA NU NE SCOATETI EDUCATIA TEHNOLOGICA!!!!!

Musafir

2016-01-22 18:36

Consider ca elevii prin aceasta materie afla foarte multe lucruri importante pregatitoare pentru viata.

Musafir

2016-01-23 15:48

Este necesară Educaţia tehnologică.

Musafir

2016-01-24 18:05

consider ca educatia tehnologica poate oferi elevului un camp de cunostinte foarte utile pentu viata

Musafir

2016-01-25 14:53

Suntem in era tehnologiei. Sa nu se elimine educația tehnologica la clasele V și VI! Este nevoie de dezvoltarea creativitatii, ca elevii sa invete sa faca ceva concret. Azi nimeni nu vrea sa puna mana sa realizeze un produs. Alegeti Varianta 2.

#131 petitie

2016-02-18 11:05

De ce sa mai invete copii de tehnologie?Dupa aceea ne miram ca avem copii care nu si aleg bine meseria. Toti suntem filozofi sau teoreticieni. Pacat . Materia asta este iubita de copii. Chiar este o materie de cultura generala!In tari civilizate materia asta are 2,3 ore saptamanale. Are parte teoretica si parte practica.

musafir

#132 petitie.

2016-02-18 11:21

In era tehnologiilor noi scoatem ed tehnologica!Ce se mai poate face in clasa a 7 a si a 8a . Nimic!  Copilul nu mai are nevoie sa stie sa citesca un plan de casa, nu are nevoie de cunostinte tehnologice! La fel cum se face cultura generala muzicala , de desen, care au rolul lor dar sunt vocationale, ed tehnologica are rolul de a le face o cultura generala tehnologica. Multi copii nu se mai intalnesc deloc cu asemenea notiuni (merg de ex la liceu profil uman) si cand o sa ajunga adult o sa creada ca energia electrica vine de la priza!

musafir

#133 reforma

2016-02-18 11:25

Reforma numai de dragul reformei! Fara cuvinte!