REFERENDUM PENTRU MONARHIE !

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția REFERENDUM PENTRU MONARHIE !

NSPNTJ

#1 Istoria și Limba română sunt călcate în picioare

2015-11-08 22:19

   1. Aruncăm subiecte deși nu avem competența necesară. Ori cu subiecte ce privesc țara și neamul se pot "juca" foarte puțini după ce și-au tocit ceva coatele! Despre regii de import click aici!

   2. Limba română trebuie respectată și de către petiționari sau de către semnatarii de pe rubrica Comentarii. Despre Limba română click aici!


Musafir

#2

2015-11-09 12:32

De ce am semnat petitia ? Toate tarile care au monarhie sint civilizate si au un nivel de trai ridicat, fara a detine atitea bogatii ca Romania. Este o varianta care trebuie incercata.Nu v-ati lamurit pina acum. Avem o clasa politica dezgustatoare, corupta si criminala.Nu cred ca ceva sau cineva mai poate insanatosi ceva in aceasta directie. Mi-e scirba, o cumplita scirba de tot ce inseamna ,,politic '' in Romania. Institutii care nu si-au dovedit niciodata utilitatea publica, toate corupte si aservite mediului de afaceri barbar. Partide si politicieni care toaca , toaca bani publici.Pe banii cui atitea partide corupte? Nu v-ati saturat ?

Musafir

#3

2015-11-23 05:53

Este adevarat ca Monarhia poate rezolva multe din problemele
cu care se confrunta Romania.
Tara noastra a fost condusa dintotdeauna de catre Domnitori
sau Regi . Republica a fost impusa Romaniei cu forta tancurilor
de catre bolsevicii rusi.
TARA NOASTRA A SUFERIT DESTUL !!!
Este vremea sa ne eliberam...
Dumnezeu sa ocroteasca ROMANIA !!!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-06-19 22:48



Musafir

#5

2016-06-21 16:07

Semnez aceasta petitie deoarece monarhia romana si patria sunt inseparabile.Eu nu vad cum poate sa traiasca corpul fara cap!! Poate doar orbecaind ,asa cum face toata tara acum!Unirea se datoreaza monarhiei,dezvoltarea economica,sociala,culturala si industriala care a survenit unirii se datoreaza monarhiei,insusi faptul ca noi existam ca tara se datoreaza monarhiei! M.S. Regele are meritul incontestabil de a fi actionat intotdeauna ca un suveran dispus sa se sacrifice pentru binele tarii sale.Presedintii si oamenii politici vin si pleaca.CINE ITI DA CHEZASIE? STATORNICIE SI GARANTIE ? Nimeni nu garanteaza pentru tara. Regele, domnilor..., regele garanteaza si vegheaza .Adevarul istoric trebuie restaurat,si asumat!va multumesc

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-06-21 16:28