susțin director Adrian Burlan

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția susțin director Adrian Burlan


Musafir

#1

2015-09-04 20:11

Pentru ca oameni valorosi ca Adi nu se găsesc pe toate drumurile.Din categoria celorlalți sunt prea multi si nu ști pe care sa-l alegi mai întâi.Javre sunt pe toate drumurile!

Musafir

#2

2015-09-04 22:11

Este un bun profesor, manager, a reusit sa formeze o super echipa si a dat viata acestei scoli.
Il respectam si ne dorim ca in prima zi de scoala sa-l vedem acolo unde ii este locul.

Musafir

#3

2015-09-05 04:01

 


O vorba din batrani spune:
" Daca nu poti sa faci bine nu face rau!"
Eu cred ca toti cei din conducerea inspectoratului scolar ar fi trebuit sa masoare " cu ocaua lui Cuza" faptele bune si cele rele, sa studieze amanuntit tot ceea ce s-a realizat, sau nu, de catre acest OM in toata perioada in care a fost director si sa reuseasca sa ia cea mai buna decizie pentru: comunitate, scoala si, nu in ultimul rand, pentru persoana acuzata.
Este trist ca traim aceste vremuri in care piramida valorilor este intoarsa invers si oameni care incearca sa faca ceva bun pentru aceasta societate sunt inlaturati atat de murdar, fiind loviti miseleste.
Va doresc multa putere, Domnule Director, pentru a putea trece cu bine peste aceasta incercare grea.
Cu respect,
Un om care in ultimii ani a vazut cum a inforit o scoala in ROMANIA ZILEI DE AZI.


Musafir

#4

2015-09-05 04:35

Pentru ca sunt incantata de rezultatele elevilor din Anton Pann,printre primele scoli din judet si de frumusetea scolii. Din exterior arata extraordinar, plina de flori
Podgo

#5 Susțin

2015-09-05 06:54

N-am mai văzut atâtea flori si verdeața la o Scoala, aflându-ma in vizita pe acolo, sunt si eu director si voi încerca sa aduc strălucire școlii mele aflată la sute de km de Anton Pann. Bafta in demersul acesta!


Musafir

#6

2015-09-05 10:05

Cei care sunt cu adevarat interesati de binele acestei scoli, ar trebui sa inteleaga faptul ca renumele de care se bucura se datoreaza, in special, actualei echipe manageriale. De aceea cred, cu tarie, ca echipa actuala trebuie lasata sa isi continue proiectele incepute. Oare mi se pare numai mie ca se analizeaza totul prin raportare strict la institutia gradinitei? De ce nu se cere si parerea cadrelor didactice din scoala? Consider ca au si dumnealor un cuvant important si pertinent de spus, dupa cativa ani, in care la carma institutiei a fost domnul Burlan impreuna cu echipa sa.