NU ACCEPT homosexualitatea in Romania !

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția NU ACCEPT homosexualitatea in Romania !


Anonymous

#1

2015-07-23 01:02

Pentru ca homosexualitatea este o anomalie. Toate argumentele posibile - medicale, civice, sociologice, psihologice, teologice, constitutionale etc. - sunt IMPOTRIVA acestui act neomenesc.

Anonymous

#2

2015-07-23 06:50

Consider ca homosexualitatea constituie unul din cele mai grave atentate la moralitatea persoanei,aduce prejudicii majore societatii si ,mai ales constituie un pacat extrem de mare inaintea lui DUMNEZEU,un pacat aproape de...neiertat.!!! Homosexualitatea este o BOALA PSIHICA EXTREM DE GRAVA.!!!!

Musafir

#3

2016-01-25 10:50

Vreau ca si copiilor mei, sa nu le fie Rușine ca sunt romani! Si sa aibă un motiv sa se întoarcă in țara parinților lor!
Daca multe lucruri merg prost in țara noastra, nu înseamnă ca trebuie sa toleram o asemenea anomalie si nenorocire, de loc inofensive! Oamenii nu se nasc cu aceste înclinații sexuale. Dumnezeu ne-a facut BĂRBAT si FEMEIE!!! Relațiile sexuale între 2 sau mai multe "creaturi" de același sex, reprezintă o urâciune pe care nici animalele, ne cuvântătorii si fără rațiune, conduse de instincte NU o comit! Cu atât mai mult un Om, care ar trebuii sa se asemene lui Dumnezeu, nu are voie sa tolereze așa ceva. Treziți-vă conștiința si nu mai căutați scuze in problemele sociale, nu va mai plângeți de mila, nu mai căutați vinovați ci asumați-vă responsabilități căci nou suntem de vina pentru toate relele tolerate, cu mine in frunte. Dar eu nu mai vreau sa tolerez.
Un om cu scaun la cap

#4

2018-04-10 13:10

Catre toti homofobi:

1. Homosexualitatea, lesbianismul si bisexualitatea sunt naturale si observabile in natura. Ura fata de astfel de persoane nu ii face pe ei cei bolnavi, ci pe voi cei psihopati.

2. Coborarea din Ceruri a lui Iisus Hristos devalideaza orice scriere din vechiul testament, inclusiv Deuteronomia, Leviticus, Corintienii, etc, prin urmare, nu mai sunt cuvantul lui Dumnezeu.

3. Nu voiesc sa restrictionez libertatea de opinie, insa, nici voi nu trebuie sa considerati unii oameni pe care nu ii cunoasteti bolnavi mintali, dereglati hormonali, perversi sau mai stiu Domnul ce. Prin analiza statistica va puteti da seama ca insisi reprezentantii homofobilor sunt mai problematici, fiind, de obicei, violatori, pedofili, agresori sexuali, samd.

Semnat: un patriot roman