Alungarea rromilor din Romania

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Alungarea rromilor din Romania

NSPNTJ

#1 Supărarea întunecă mintea, rațiunea

2015-07-03 20:06

Supărarea întunecă mintea, rațiunea

   Țiganii sunt ființe umane egale cu orice altă ființă în dreptul de a trăi și supraviețui. Orice vietate, plantă și chiar natura "nemișcătoare" (sol, deșert, munți, ape, mări, oceane) au rostul lor pe planetă pe care din păcate o distrugem rapid în fiecare zi, mai ales în ultimul secol!

   Țiganii au trăit și trăiesc drama lor de când au plecat de la "maica India". Dacă rămâneau acolo drama lor era și mai și! Vedeți cum supraviețuiesc indienii în marile orașe și nu numai. Spre deosebire de chinezi (care sunt conștienți și au legi pentru a stopa înmulțirea peste numărul maxim suportat de teritoriu pentru asigurarea minimei hrane la fiecare pentru a nu se ajunge la animalizare și haos) indienii n-au așa ceva și probabil vor depăși populația Chinei! Indienii au filosofia lor de viață (în unele zone mor de foame lângă vacă căci este sacră,etc) și preferă să nu facă nimic și să se "delecteze" căci așa uită de foame! Deși viața pentru foarte mulți este un iad ei se comportă precum iepurii și nu le pasă ce se întâmplă cu copiii lor!

   Țiganii de la noi se comportă la fel dar aici nu prea mor de foame căci au dat de fraieri și lași! Ei luptă pentru supraviețuirea lor. Mai grav este faptul că au planul și conștiința de a cuceri acest pământ prin număr! Dar factul că ei, ungurii, etc. fac progrese în cucerirea pământului strămoșesc este numai și numai vina strămoșilor egoiști (boieri și stăpâni de mânăstiri) care i-au încurajat să se înmulțească pentru a avea "brațe" de muncă pe care nu cheltuiau mai nimic afară de un minim de mâncare și un sălaș, ca vai de el, unde dormeau. Acest tratament la avut și românii iobagi la grofii unguri, șerbii și clăcașii la boierii din Moldova și Țara Românească. Dar după eliberarea din robie este vina noastră a românilor că n-am făcut nimic pentru ei dar nici pentru noi! Noi am reușit să ne alfabetizăm (iar acum crește numărul analfabeților) și din această cauză nu mai facem copii deoarece am devenit comozi și dăm vina pe viața grea! Dar viața ne-au făcut-o aleșii noștri pe "o bere și trei mici" care ne-au adus la starea de milogi sau în starea de milioane de fugari slugi la alții care ne tratează ca pe gunoaiele planetei!

    În ziua de Crăciun 1989 l-am ciuruit cu sute de gloanțe pe românul nostru și l-am pupat pe la fundeni (12.5 ani din 25) pe "bulibașa de Chirnogi" care a permis împărțirea țării în "republica bulibașei", două "regate" (unul al lui Ion Cioabă vărul lui primar după mama din Chirnogi-Oltenița) și o "împărăție" a celebrului "Împărat Iulian"! Apoi tot aleșii noștri (după ce-au dat nas maxim țiganilor) au atacat cuvântul român și România prin atribuirea legală către țigani a cuvântului rom! Noi am acceptat toate aceste umilințe, am acceptat terorizarea românilor de către clanuri de țigani în cârdășie cu polițiști, procurori, judecători și avocați care n-au nimic cu țara! Unde ați fost în această perioadă împreună cu frații, părinții, rudele și unde am fost noi toți când am vândut țara pe nimic la străini?

    Țiganii se emancipează iar noi ne țigănim! Mulți țiganii au demnitate mult mai mare decât lașitatea a circa 75% din români! Sunteți pe pistă falsă cu subiectul acesta care vă poate aduce belele și este păcat căci este mai bun un român "viu" decât unul "mort" pentru o prostie într-un moment de isterie!

    Sclavii negrii vânduți de albi și utilizați (ca și robii țigani) de americani să se îmbuibeze au ajuns acum circa 20 milioane și din cauza marginalizării, lipsei de școală,etc. luptă cum pot pentru supraviețuire. Albii în loc să elimine cauzele nu-i mai suportă dar plătesc pentru comportamentul egoist al strămoșilor dar și al lor! Strămoșii lor au eliminat cu tunurile pe adevărații stăpâni care luptau cu arcul! Dar nu le-a păsat și nu le pasă de crimele comise împotriva unor ființe umane (indieni-stăpâni, negri-scalvi). Lor să le fie bine să aibe limuzină de 6 locuri fiecare cu care poluează planeta cu petrolul furat de la alții! 

     Revenind la țiganii noștri problemele lor și ale noastre se vor rezolva legal când vom ști să ne alegem parlamentari și conducători care să țină cu țara și cu fiecare cetățean (indiferent de etnie) dar care trebuie să-și cunoască "lungul nasului" și să respecte legea și pe toți cei din jur! Dacă țiganii vor merge obligatoriu la școală cel puțin de 8 clase și vor avea locuri de muncă cu salariu decent nu se vor mai căsători la 13 ani, nu se vor mai înmulții ca iepurii și vor înțelege să fie utili și productivi pentru țara în care s-au adăpostit de furtuni și în care au supraviețuit mai bine ca în orice loc de pe planetă căci pe nicăieri nu găsesc fraieri ca românii prostiți la infinit chiar și la "alba/neagra"!

     Dacă nu vă ajunge citiți Până când vom mai fi umiliți