F.C. Vaslui nu moare!

Domnule primar Vasile Pavăl

Comunitatea suporterilor fotbalului vasluian, împreună cu Peluza Nord Vaslui, plătitori de taxe și impozite, ne arătăm susținerea față față de secția de fotbal din cadrul CSM, dar am dori ca aceasta să adere și să adopte treptat, în cel mai scurt timp posibil, valorile echipei care ne-a adus atât mândrie cât și bucurie sufletească, F.C. Vaslui.

În acest sens, există nenumărate exemple în țară, în care echipe cu nume grele, au fost resuscitate și chiar readuse la valoarea lor anterioară, de ex: Timișoara, Argeș, Petrolul Ploiești, chiar și vecinii noștri de la Nord, Politehnica Iași. Ar fi păcat și regretabil ca acest simbol al comunității noastre să fie ignorat, sau încă și mai rău,uitat.

F.C. Vaslui nu poate fi înlocuită în inimile noastre, așa cum istoria nu poate fi ștearsă. Nu lăsați acest fenomen să moară! Spiritul galben-verde trebuie transmis generațiilor viitoare, ca simbol al acestui oraș.

Vă mulțumim și avem încredere în puterea dumneavoastră de înțelegere.

646x40440.jpg

Comunitatea suporterilor fotbalului vasluian,P.N.V.    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Comunitatea suporterilor fotbalului vasluian,P.N.V. să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.