Fara miros de porc in Costesti!

Probabil ca daca ati stat mai mult de o saptamana in orasul Costesti din judetul Arges ati simtit macar o data "briza" minunata de porc. De ce? Simplu... avem cateva ferme de porci ce in mod evident nu isi respecta locuitorii orasului. Motivul? Banii? Nepasarea? Nesimtirea? Nu stim exact raspunsul, insa  sincer nu imi pasa motivul lor .Problema principala este SANATATEA FIECARUIA! Si da mirosul ala tinde sa fie un focar de infectie. Daca mirosul trece dupa cateva zile...noi de unde bem apa? De unde mancam? Nu tot de aici? In mare parte da... si daca imi spui ca iti cumperi din magazin sunt sigur ca nu iti speli vasele si rufele cu Bucovina. Avem tot dreptul din lume sa traim intr-un oras curat in care copilasii sa poata respira. Te simti bine cand il vezi pe copilul tau ca se tine de nas? E un instinct de aparare. Noi chiar nu putem face ceva? Nu vreau sa se inchida nicio ferma, insa ferme de porci nu sunt doar la Costesti si nu miroase in halul asta?! Semneaza petitia!Trebuie sa afle ca suntem multi ce vrem traim intr-un oras in care poti respira oricand, nu cand vor altii! Si pentru angajatii ce lucreaza in aceste ferme sa stiti ca de voi e cel mai rau in legatura cu sanatatea!

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.