Este necesară amenajarea DE URGENŢĂ a unui sens giratoriu în zona de intrare în Şendreni Judeţul Galaţi

Având în vedere multiplele accidente rutiere foarte grave ce au avut loc în ultimii ani în zona intrării în Şendreni jud Galaţi în imediata apropiere a staţiei PECO este impetuos necesară construirea unui sens giratoriu atât pentru fluidizarea traficului din zonă cât şi mai ales pentru salvarea de vieţi omeneşti şi protejarea conducătorilor auto şi a pasagerilor.

Pentru Galaţi îşi exprimă îngrijorarea faţă de nepăsarea administratorilor drumului faţă de evenimentele tragice ce au loc în mod constant în zona respectivă. Solicităm sprijinul conducătorilor auto şi cetăţenilor oraşului Galaţi şi a celor din Comuna Şendreni prin semnarea petiţiei.

Semnăturile astfel strânse vor fi depuse împreună cu o cerere  la sediile administrative din Galaţi, Şendreni, şi Prefectura judeţului Galaţi cât mai urgent posibil.

Pentru Galaţi - Pentru că ne pasă!

Semnează şi tu şi trimite şi prietenilor tăi să ne susţină demersul

Captură1.JPG

Termen de încheiere a strângerii de semnături pentru susţinerea petiţiei 31.08.2019

Pentru Galaţi    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Pentru Galaţi să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.