DN1 - "Drumul siguranței"


fullsizeoutput_72.jpeg

Accidente rutiere. Nu considerați asta ca fiind o problemă majoră în țara noastră? De regulă infrastructura rutieră din România este sub nivelul acceptat de Uniunea Europeană, cu toate acestea DN1 fiind considerat coloana vertebrală a României, principalul drum, este în același timp cea mai periculoasă șosea din țara noastră.

Este timpul să conștientizăm pericolele de pe DN1, fiind o problemă foarte gravă în țara noastră. Din păcate, lucrările bat pasul pe loc, iar viața oamenilor este pusă în pericol. Oameni nevinovați își pierd viața doar pentru că noi nu investim pentru siguranța rutieră. Anual, zeci de persoane își pierd viața pe traseu. Cred că este un semn îndeajuns de bun să ne deschidem ochii și să reușim împreună să facem o schimbare pozitivă pentru țară.

De ani de zile, atât șoferii cât și localnicii își pierd viața de-a lungul acestui drum, numit "drumul morții". Accidentele petrecute pe DN1, sunt datorate din lipsa măsurilor de siguranță pe care Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere eșuează să le implementeze. impact-frontal-dn1-cluj-barbat-mort-copil-ranit-325002.jpg

Lipsa marcajelor cât și a barierelor între sensurile de mers sunt principalele cauze ale accidentelor. 

Numărul accidentelor s-ar putea diminua cu doar câteva măsuri de precauție precum: bariere de beton între sensurile de mers, galme reflectorizante amplasate înaintea curbelor periculoase, stâlpi reflectorizanți situați pe marginea drumului.

Doriți aceasta schimbare? Haideți să realizăm acest lucru împreună! Luați inițiativa și semnați petiția!


Dani Renata-Tiana    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Dani Renata-Tiana să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook