Desfiitarea asociatilor de propietari.

Marea armata a personalului din asociatile de propietar sant salarizati din veniturile amaratilor de propietari si mai mult si cheltuielile cu intretinerea acestor asociatii,pentru munca de 4 ore pe zi cu salarii peste media pe tara,pentru a incasa c/v facturilor utilitatilor pe care le utilizeaza propietarii de apartamente. Aceste utilitati se pot plati direct de catre propietar,furnizorilor de utilitati in baza unui contract direct,cum se procedeaza la energia electrica,gaz metan,telefonie,ect.Rezolvarea acestor lucruri se face prin contorizarea individuala a apei reci iar gunoiul menajer prin taxa de salubritate la primaria locala,pentru orasele ce nu au sistem central de termoficare si au sistem de incalzire propriu.Prin acest model se elimina automat toate asociatile de propietari ce se considera stat in stat si umilesc populatia.In multe orase acest lucru s-a produs acest lucru,si trebuie sa largim la intreaga tara.Semnati aceasta petitie pentru a o trimite parlamentului pentru a obliga autoritatile sa permita acest lucru.

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).