Deputatul Gheorghe Şimon, primarul municipiului Cluj-Napoca!

Deputatul Gheorghe Şimon, primarul municipiului Cluj-Napoca! Gheorghe Şimon îl va învinge pe Emil Boc!

Gheorghe Șimon, născut în 1 ianuarie 1961, în Vișeu de Sus, România, este un deputat român, la al doilea mandat, reputat politician şi fost ministru al economiei în Guvernul PSD.

Absolvent al Institutului Politehnic din Cluj-Napoca - Facultatea de Mecanică, în perioada 2000-2012, Gheorghe Șimon a fost consilier în Consiliul Judetean Maramures, iar în prezent, deputatul este președintele Comisiei pentru politici economice, reforme si privatizare.

În prezent, Gheorghe Şimon s-a întors în oraşul pe care îl iubeşte cu patos, Cluj-Napoca, oraşul studenţiei sale, oraşul tinereţii sale, pentru a construi o organizaţie social-democrată puternică şi performantă în Cluj-Napoca şi pentru a contribui la realizarea unor proiecte măreţe, inginer fiind, finalizarea Autostrăzii Transilvania, construcţia Spitalului Regional de Urgenţă şi introducerea metroului în Cluj!

În prezent, deputatul Gheorghe Şimon este preşedintele interimar al PSD Cluj, o funcţie pe care o mânuieşte cu măiestrie. Principalul atuu al liderului interimar Gheorghe Şimon este construcţia organizaţiei municipale, o organizaţie matură, puternică, cu profesionişti împărţiţi pe departamente.

Un ministru pentru Cluj-Napoca, un inginer pentru o construcţie sănătoasă a oraşului, Gheorghe Şimon, primar de Cluj-Napoca!

Gheorghe Şimon va elibera Clujul de Boc şi Tişe!gheorghe_simon.png


Susţinători #GheorgheŞimon    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Susţinători #GheorgheŞimon să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Facebook