Demisie Raed Arafat pentru calomnie și incalcarea dreptului la informare si sanatate!

Raed Arafat consideră că dreptul la informare in legatura cu vaccinarea si riscurile ei, citirea prospectului si libera alegere a actului medical sunt "acțiuni diabolice

Tin sa fac un citat care exprimă clar situatia:

În prag de An Nou, domnul Raed Arafat, și-a făcut timp să tulbure liniștea părinților informați din această țară. Dar așa se obișnuiește în România, de ceva vreme, un alt exemplu fiind lansarea dezbaterii publice a proiectului Legii privind vaccinarea persoanelor în România, în 2017, chiar în Săptămâna Patimilor. Cât de bine intenționați și cât de mult ne vor binele cei care aleg astfel de momente? Domnul Raed Arafat nu a putut să facă pasul în Noul An fără să-și exprime părerea în legătură cu panourile societății civile din România referitoare la vaccinare. Cu privire la mesajul de pe aceste panouri, parte a unei campanii de informare și educare a părinților, domnul Raed Arafat face următoarele precizări la inițiativa societății civile din România: "campania este diabolică, dezinformează, este periculoasă, subminează eforturile autorităților cu privire la creșterea numărului de copii vaccinați, mesajele de pe panouri sunt false și periculoase, pun în pericol siguranța populației, sunt un atentat la siguranța populației, îi induce în eroare pe cei care citesc conținutul acestor panouri, adică creează impresia falsă că panourile sunt ale autoritaților". Față de cele afirmate de domnul Raed Arafat, în calitatea mea de președinte al Asociației Pro Consumatori, organizație de utilitate publică din anul 2005, căreia i s-a tăiat finanțarea din partea statului român pentru anul 2018 (oare de ce?), organizație cu 28 de ani de activitate neîntreruptă în domeniul apărării drepturilor și intereselor consumatorilor români, mă simt îndreptățit să fac următoarele precizări în legătură cu cele afirmate de domnul Raed Arafat. Stimate domnule Raed Arafat, ați plecat din Palestina la o vârstă fragedă și nu doresc să încerc acum și aici, să identific motivele pentru care v-ați părăsit țara natală. Din nu știu ce considerente v-ați oprit în România, o țară foarte frumoasă, cu oameni primitori și toleranți cu străinii! Totodată, ați studiat medicina la Școala românească de medicină, una dintre cele mai prestigioase școli de medicină din lume și ați primit cetățenia română. Țin să le amintesc celor care au răbdare să citească acest mesaj, că domnia voastră v-ați făcut cunoscut și apreciat prin intermediul Fundației SMURD, al cărei membru fondator și președinte sunteți din anul 2007, fundație care este parte a societății civile din această țară, în care anual, românii depun prin donații și alte facilități fiscale, circa 2 (două) MILIOANE EURO. Deci, domnule Raed Arafat, ceea ce sunteți astăzi datorați societății civile din România, pe care acum o contestați prin intermediul acestei postări de pe contul personal de Facebook! Spre știința Dvs. și a celor care nu înțeleg sau nu vor sa înțeleagă rostul acestei campanii naționale de informare și educare a părinților din România susținută de 13 ONG-uri și prin intermediul panourilor și a site-urilor, fac următoarele observații la cele afirmate de Dvs:

1. Campania este susținută financiar DOAR prin intermediul donațiilor a mii de părinți care au înțeles, după ce au citit prospectele vaccinurilor, că acestea prezintă o serie de reacții adverse, unele dintre ele fiind foarte grave prin faptul că pun în pericol sănătatea și viața celor cărora li se administrează!
2. Părinții responsabili din această țară își doresc ca statul român să-i informeze corect, complet și precis în legătură cu aceste medicamente!
3. Părinții responsabili din această țară nu vor ca vaccinarea să devină obligatorie! Fiecare părinte are dreptul constituțional să decidă în legătură cu actele medicale pe care le dorește sau NU a fi administrate copiilor săi!
4. Părinții responsabili din această țară doresc să-i responsabilizeze pe ceilalți părinți în legatură cu actele medicale pe care aceștia intenționează să le administreze propriilor copii!
5. Părinții responsabili din această țară doresc ca și la vaccinuri, atunci când li se face publicitate în mass-media, să li se insereze avertismentul ”Vaccinurile sunt medicamente! Citiți cu atenție prospectul!” La toate medicamentele, inclusiv la suplimentele alimentare, ni se atrage atenția să citim prospectul! NU același lucru se întâmplă și în cazul vaccinurilor! Oare de ce?
6. Există sute de studii în care se arată, foarte clar, cât de periculoase sunt aceste vaccinuri polivalente, de tipul 3 în 1, 5 în 1 sau 6 în 1! Adică, pe înțelesul tuturor, aceste vaccinuri au fost concepute după modelul ofertelor comerciale de tipul șase la preț de unul! Încă o dovadă că medicina, în cazul de față, are un profund caracter comercial, nicidecum unul umanitar! Dovadă este și presiunea care se face, la toate nivelurile și prin toate canalele de comunicare de câțiva ani, în România în vederea introducerii vaccinării obligatorii a populației! Ce se urmărește prin această vaccinare obligatorie? Răspunsul este simplu: statul român va garanta vânzarea unei părți din producția marilor producători de vaccinuri! Totuși, vaccinarea obligatorie este o afacere de 6 miliarde de euro!
Domnule Raed Arafat, având în vedere acuzațiile foarte grave lansate, în spațiul public, la adresa societății civile din România, vă sugerez să vă depuneti demisia din funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, dacă aveți demnitate și respect față de acest popor.

Un părinte responsabil!    Contactați autorul petiției