DEMISIA LUI MANG din functia de presedinte PSD Bihor.

Pentru RUSINEA care a facut-o filialei PSD Bihor  prin lucrarile lui plagiate ,pentru AROGANTA cu care trateaza simplul membru de partid PSD Bihor,Pentru promovarea in PSD Bihor ,a nepotismului , a traseistilor politici., a foufelor  parashute amante ale ex senatorului PSD Ioan Mang,pentru  NEDREPTATEA si INTIMIDAREA simplului membru de partid din PSD Bihor la care apeleaza Ioan Mang presedinte de filiala PSD Bihor pentru  asi impune autoritatea  si dictatura personala in interesele   lui  personale si ale clici care-l inconjoara si nu in interesele  tuturor membrilor  partidului PSD Bihor .Pentru toate acestea eu un roman simplu cu nick name-ul @Romanul Simplu un simplu membru de partid din PSD Bihor cer demisia  din functia de presedinte al filialei  PSD Bihor a lui ex senatorul PSD Ioan Mang (PLAGIATORUL) si alegeri legitime,legale ,corecte si drepte in filiala PSD Bihor unde sa aleaga  presedintele filialei PSD Bihor totii membrii partidului din  PSD Bihor si NU numai delegatii alesi ai filialelor PSD Bihor pentru a NU  exista posibilitatea fraudarii alegerii presedintelui filialei PSD Bihor ,datorita faptului ca   delegatii PSD vor fi alesi numai  dintre simpatizantii actuali ai lui Ioan Mang.Semneaza  Un roman simplu @Romanul Simplu GHE.bara.

Romanul Simplu    Contactați autorul petiției