DEMISIA ARHITECTULUI SEF DIN SIBIU

Ma adresez tuturor cetatenilor din Sibiu.Va rog semnati aceasta petitie prin care poate vom avea sansa de a scapa de arhitectul. Sef Urdea Ioana, care  pe zi ce teece schimba fata acestui oras,prijn emiterea de autorizatii nelegale,in favoarea investitoriloir imibiliari, fara a avea nici o problema ca prin eliberarea acestor autorizatii pune in pericol imobilele vecinilor si distruge vietile acestora. Doasmna Urdea este fina presedintelui Iohanis si se pare ca este sustinuta cumva. Voi depunbe la DNA Alba plangere penala impotriva doamnei.Daca aveti cunostinta despre incalcari sau emiteri de autorizatii nelegale va rog sa ma contactati.Oricare cetatean al acestui oras se poate afla maine in situatia mea. Cunosc multe cazuri de emitere a unor astfel de autorizatii,dar pentru a realiza ceva este nevoie sa fim cat mai multi.Putem chiar initia petitii altor institutii cu putere de decizie.

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.