DE CE IEŞIM ÎN STRADĂ?

•                            DE CE IEŞIM ÎN STRADĂ?

NU MAI  SUPORTĂM FURTUL!   Timp de 25 de ani aţi furat : fabricile şi bunurile făcute în comunism, bunurile confiscate de comunişti de la oameni cinstiti, pădurile, pământurile, recoltele, autostrăzi, fabrici, spitale, şcoli,  aţi furat totul.  Aţi furat munca si viaţa noastră, ne-aţi furat copiii, fraţii, părinţii, prietenii, care au plecat în lumea largă după o bucată de pâine, pe care nu o puteau avea din cauza voastră.

VREM CA ÎN LEGISLATIV, IN EXECUTIV, ÎN ADMINISTRAŢIE ŞI ORICE ORGAN AL PUTERII DE STAT SĂ NU MAI FIE NICI O PERSOANĂ CERTATĂ CU LEGEA.

Nu ne interesează apartenenţa politică. NU mai vrem să avem de-a face cu oameni corupţi. NU MAI ACCEPTĂM SA FIM FURAŢI.

Conducători ai partidelor la toate nivelele , conducători ai organizaţiilor cetăţeneşti, conducători ai sindicatelor, toţi, conducătorii de la toate posturile TV şi radio, formatori de opinie, academicieni, profesori , medici, ingineri, studenţi si elevi, muncitori şi ţărani , militari  pensionari, toti truditorii care lucrează în ţară şi în străinătate , IEŞIŢI IN FAŢA NAŢIUNII şi prin orice mijloace, TV, RADIO, PRESĂ SCRISĂ SI  ON LINE,  PRIN SCRISOARE TRIMISĂ LA CURTEA CONSTITUTIONALĂ, RASPUNDETI LA URMĂTOAREA INTREBARE. Răspundeţi direct fără ocolişuri.

Pot oamenii certaţi cu legea şi moralitatea să dea legi  corecte de orice fel pentru o comunitate mai mare sau mai mică?
        (Mă refer la comună, oraş, judeţ, TARĂ, Europa)

Răspunsul meu este  NU ,NU ,NU

RĂSPUNDEŢI  ŞI VOI. Exprimaţi-vă opinia şi prin semnarea acestei petiţii.

Trebuie ca cei cercetaţi  penal  să se autosuspende sau să fie suspendaţi  până la clarificarea situaţiei!

Trebuie ca cei  care au avut orice problemă  cu legea   să plece pentru totdeauna  din  legislstiv, executiv, administraţie.

Lasaţi  ţara să  trăiască, CORUPŢII  SĂ PLECE .

PENTRU ASTA AM  IEŞIT IN STRADĂ  ŞI  VOM  LUPTA PÂNĂ LA CAPĂT.

Partide de toate culorile, SCOATEŢI  DIN  RÂNDUL  VOSTRU  DIN LEGISLATIV  ŞI  EXECUTIV  PE TOŢI  MEMBRII CERTAŢI CU LEGEA.

Popescu Razvan    Contactați autorul petiției