Cursa regulată Parhida-Niuved-Tămășeu-Satu Nou-Oradea

ÎN ATENȚIA COMPARTIMENTULUI DE TRANSPORT AL CONSILIULUI JUDEȚEAN BIHOR

PETIȚIE

Am fost foarte bucuroși când am aflat de inițierea și licitația Consiliului Județean pentru o cursă regulată de transport în comun cu autobuzul pentru localitățile Parhida, Niuved, Tămășeu, Satu Nou, Oradea. Cu ocazia aceasta vrem să mulțumim Consiliului Județean Bihor atenția acordată comunei noastre.

Am aflat orarul cursei de pe situl Consiliului Județean și am aflat și faptul că din data de 1 Martie există și cursa regulată însă din localitățile Parhida, Niuved nu știe nimeni unde se oprește sau măcar dacă vine cursa. Pe teritoriul comunei Tămășeu nu am găsit nici un afiș sau program din care să reiasă cum se desfășoară transportul oamenilor. Totodată nu știu nici părinții în ce formă sau cu cine trebuie încheiat un abonament pentru copiii care merg la școală.

Vă rugăm respectuos să ne ajutați cu aceste lucruri pentru că mai ales Parhida și Niuved sunt localități din care pentru un tren sau autobuz locuitorii trebuie să se deplaseze și 14km pentru a avea acces la ele.

Vă rugăm  să publicați oficial locația stațiilor de oprire a autobuzelor pentru cursa contractată, pentru cursa Tămășeu, respectiv să verificați dacă serviciul de transport aferent în realitate este prestat sau nu.

Vă mulțumim.

Cu respect

 

 


Locuitorii comunei Tămășeu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Locuitorii comunei Tămășeu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...