cresterea taxei guoiului in sector 4 este un abuz si nu vom umfla buzunarele hotilor primariei acestui sector

Oameni buni,locuitori ai sectorului 4,haideti sa ne ridicam putin si sa stopam hotia din acest sector.primarul sectorului 4 tocmai a ridicat taxa pe gunoi de la 5 lei/pers la 12 lei/pers.eu unul nu sunt de acord cu acest furt din buzunarele noastre deja epuizate de atatea "investitii" facute doar pentru interesele lor.au spus ca trecerea de la rebu la primarie va scadea suma de plata si iata ca s-a ridicat cu 130%.permiteti-mi sa nu fiu de acord si apelez la spiritul vostru de romani.haideti sa ne facem auziti.prefer sa revina rebu decat sa umflu buzunarele tixite deja,ale primarului care nu se mai satura.este mult prea mare taxa ceruta,dat fiind si faptul ca sectorul 4 care,candva,era printre primele la curatenie,acum cocleste de mizerie si gunoaie insirate pe strazi si pe langa borduri.se matura doar atunci cand isi aduc aminte.gunoiul se ridica de cele mai multe ori la 2 saptamani.nu pot plati pentru astfel de mizerii.....si nu-mi permit sa platesc atatea taxe pentru nimic....

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Daniel R.. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook