Crearea parcului Orhideea Grozavesti

Locuitorii din cartierul Orhideea Grozavesti doresc si au nevoie de un parc cu intrare libera pentru toate categoriile de varsta.

Dorim sa conservam cel de-al doilea plaman verde al zonei Grozavesti, terenul de pe Calea Plevnei 137-139 de langa Ministerul Energiei.

Ne dorim ca acel teren sa ramana verde, sa devina parc si nu blocuri de beton in viitor sau groapa de gunoi.

Singurul parc din zona, Gradina Botanica, primul plaman verde din zona are taxa de intrare 10 lei/pers pentru adulti si 5 lei/pers pentru studenti.

Singurele persoane cu acces gratuit in Gradina Botanica sunt copiii si pensionarii. Intelegem ca taxa de intrare este necesara intrucat Gradina Botanica este un spatiu amenajat la nivel superior ce necesita fonduri suplimentare.

Avand in vedere faptul ca zona Orhideea s-a dezvoltat foarte mult in ultimii 10 ani, turnuri de birouri au fost date in folosinta, s-au construit blocuri noi de locuinte, o multime de studenti locuiesc si studiaza aici, foarte multi cetateni ai capitalei lucreaza si locuiesc in aceasta zona, zona a devenit un pol important al capitalei, este nevoie de un parc cu intrare gratuita.

Zona Orhideea are nevoie de un mic petic de verdeata! 

Fiind o zona moderna, un parc ar da o valoare mai mare acestei zone.

Se pot creea noi locuri de munca pentru cei care vor administra acest parc.

In curtea ministerului de energie exista un teren plin de vegetatie neamenajat cu potential de parc. Acel teren este parasit si pe el se arunca frecvent gunoaie. De curand Garda de mediu a intervenit pentru ca in acel loc se facuse o adevarata groapa de gunoi. 

Din acest motiv acel teren trebuie protejat, amenajat si transformat in parc. Locuitorii din zona se vor bucura in continuare de aer curat si de un spatiu de recreere.

Ne dorim ca parcul Orhideea sa aibe alei verzi cu copaci, o alee cu trandafiri, loc de joaca pentru copii, o fantana arteziana si bancute.

Daca iti doresti si tu acest parc, daca iti doresti mai multe parcuri in Bucuresti, semneaza aceasta petitie!

Impreuna vom reusi!
Screenshot_20200531-133108_Maps.jpg


RADULESCU Cristiana    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe RADULESCU Cristiana să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook