Costin, suntem alaturi de tine!

Ma numar printre cei care il cunosc pe Butch (Costin Mincu) din anul 1994. Cine il cunoaste pe Butch stie ca el e ala care a impartit tot ce a avut, care a intins o mana oricui, care a scris cu sufletul, care nu a facut bani pentru ca nu banii l-au definit si care a fost urmarit de un ghinion cam cat inima lui de mare.

Patronii clubului Colectiv nu sunt monstri prezentați de presa, sunt oameni de-ai nostri, ii stim, sunt oameni cu intenții bune, cu un club de concerte cu conditii superioare multor dughene in care muzica underground românească isi face veacul. Au trecut prin ce trece oricine vrea sa faca afaceri in România: ori te adaptezi la sistemul corupt, ori esti tocat pana dai faliment. Nu e o scuză, e situatia in care se afla, printre altele, majoritatea cluburilor din centrul vechi, in cladiri vai de mama lor care la primul cutremur serios se vor prabusi si o sa numaram supravietuitorii pe degete. Nenorocirea asta era inevitabila, s-a intamplat la Colectiv si Butch, Alin si Catalin vor răspunde in fata legii. Masele revoltate cer sange si vor sa vada capete cazand si le vor vedea. Intreb însă cum e posibil sa fie tras la raspundere cetateanul care incearca sa ocoleasca legea inaintea autoritatilor care au permis asta si au fost părtașe, inchizand ochii?

Deci, cine vrea sa-i fie alaturi lui Costin in aceste momente grele, si sa-i transmita un gand bun, este rugat sa semneze aceasta petitie. Imi doresc sa fim cat mai multi si sa demonstram lumii intregi ce OM bun este!

Te iubim, Butch!

Alexandra, colega ta de liceu

Alexandra Ionescu    Contactați autorul petiției