Contestarea impozitării concediul medical, concediul creșterea copilului. Nu mai batjocoriți bolnavii de cancer care au concedii medicale, nu mai batjocoriți cei care muncesc și mamele cu copii ccc

Printr-o ordonanță parsivă așa cum este și alianța PSD+PNL, la începutul anului 2024 s-a dispus diminuarea din concediul medical, chiar și pentru bolnavii de cancer, și pentru mămicile care cresc copii în concediul creștere copil până la doi ani. Este imposibil de crezut în toată istoria politică românească sa iei banii unui om bolnav sau a unei mame care își creste copilul. Va cer sa semnați acum împotrivirea voastră și dezacordul cu această mârlănie. Cum poți măi domnule guvernant sa iei din banii unui bolnav de cancer? Să iei din banii unui salariat care muncește și are nevoie de concediul medical pentru a se reface? A unei mame creste copiii? Aveți părinți domnilor guvernanți?

Mariana Pîrnău-Szsende    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Mariana Pîrnău-Szsende să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.