Construirea primei piste din Romania destinata curselor de caini

Dragi iubitori ai curselor de caini, a sosit momentul sa aratam, sa demonstram ca suntem un numar insemnat de sustinatori ce doresc realizarea primei piste din Romania. Daca ne dorim cu adevarat existenta acestei piste in tara noastra, a venit vremea sa oferim sprijinul nostru prin completarea unei petitii online.

Iata ca acum depinde si de noi. S-ar putea sa ne surada norocul. Ce facem? Il imbratisam sau ii intoarcem spatele? Avem mentalitatea si maturitatea necesare sa facem ce trebuie sau doar vorbim despre acestea si de fapt nu se regasesc in noi? Ramane de vazut.

Este normal ca domnul primar al orasului Buftea, care isi va asuma realizarea acestui proiect costisitor si maret in acelasi timp, sa verifice inainte de a demara procedurile necesare daca exista cu adevarat un numar mare de sustinatori pentru construirea primei piste din Romania destinata curselor de caini. Trebuie sa ne mobilizam si sa strangem un numar cat mai mare de semnaturi in cadrul acestei petitii. Este un lucru simplu, dar foarte important pe care trebuie sa il facem.

Informatiile declarate trebuie sa fie corecte, deoarece se vor face verificari prin sondaj. Avem posibilitatea sa mentionam adresa de e-mail si/sau numarul de telefon, in functie de existenta lor si dorinta fiecaruia.

Haideti sa aratam ca suntem o forta, ca avem un cuvant de spus si sa ii sustinem pe cei care doresc sa realizeze ceva pentru noi !!! Este un prilej unic, crucial cu care nu credem ca ne vom mai intalni. Cine isi doreste cu adevarat ca acest proiect sa se realizeze, isi va da seama de importanta acestui moment. Poate suntem in asentimentul dumneavoastra daca sintetizam totul in cateva cuvinte: "Acum ori niciodata."


Mihnea & Corneliu Popa    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Mihnea & Corneliu Popa să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook