Școală cu program de dimineața !

Datorita lipsei spațiului școlar, programul școlilor este organizat pe ture. Uneori școlile sunt nevoite să funcționeze în două ture, iar alteori, chiar în trei ture. Organizarea activității școlare pe ture afectează grav viața școlară a elevilor și dezvoltarea lor personală. Nu se respectă curba de efort ale elevilor, sunt împiedicați să participe la alte activități educative și să se dezvolte personal.

Pentru a se renunța la această organizare deficitară a activităților școlare, pentru trecerea la un regim școlar conform cu nevoile școlare și cu dezvoltarea personală a elevilor, școlile trebuie să fie ajutate ca în cel mai scurt timp posibil să ajungă prin investiții în infrastructura să poată adopta un program, pentru întreg învățământul obligatoriu, cu ore de dimineața.

Prin semnare, autorizez pe Puscas Ionel să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.