Clanul Becali si CREDITORII clubului Dinamo - persoane NON GRATA!

Dragi suporteri dinamovisti, nu v-ati saturat ca atatia amar de zile CREDITORII (nu INVESTITORII ci CREDITORII - caci asta sunt!) clubului nostru iubit FC Dinamo sa ne amageasca an de an cu aceleasi promisiuni desarte? NOI PERFORMANTA CAND MAI FACEM "ATOTSTIVUITORULE"?!

Nu v-ati saturat ca aceeasi CREDITORI sa ne minta in fata ori de cate ori au ocazia cu transferuri de renume pe care pana la urma le fac numai in interesul lor? Asta in cazul in care le fac nu doar ca sa spele banii!


Nu v-ati saturat de proiectul "New Dinamo" care pana la urma nu e decat o cacialma ordinara, cel mai promitator si in acelasi timp cel mai bun jucator al nostru in momentul de fata (si anume Torje) fiind vandut unei echipe mediocre din Italia?

 

Nu v-ati saturat ca Dinamo sa nu mai se bata de la egal la egal cu puterile Europei in materie de fotbal, ba mai mult (!!!) sa nu mai bata aproape pe nimeni in Europa si noi sa tremuram an de an pentru fiecare calificare scoasa chinuit (in cazul in care se intampla si asta) pentru ca NU SE FAC INVESTITII (sau trebuia sa pun CREDITARI?). Din pacate este exact cum ma gandeam, tocmai am fost eliminati de catre MAREA ECHIPA VORSKLA din Ucraina care a speriat tot MAPAMONDUL cu jucatorii ei de calitate si mai ales prin prisma jocului facut!!! ADICA UN JOC ANAPODA DIN CARE NU AM INTELES NIMIC!!!

Nu v-ati saturat ca acesti creditori sa fie supusi clanului mafiot becali (caci nu merita sa le fie scris numele cu majuscula) care sa dicteze jucatorilor (de asemenea majoritatea aserviti de gen Bratu, Margaritescu, Catalin Munteanu, Alexe) si sa faca totul doar in interesul lor?

 

Nu v-ati saturat sa ii vedeti in fiecare zi in media pe acesti escroci (Badea, Borcea, clanul becali) cum se bat cu pumnul in piept cate fac ei pt Dinamo si de fapt nu numai ca nu fac nimic, ei O FURA PE DINAMO DIN INTERIOR?!

Majoritatea suporterilor dinamovisti cu care am vorbit sunt mai mult decat scarbiti de ce se intampla in momentul de fata in clubul nostru si mai ales in birourile lui, vreau sa vad cati suntem exact cei care uram ipocrizia, minciuna, falsitatea si putregaiul care ne-a patruns din ce in ce mai adanc in inima!

Vrem ca Badea, Borcea, Savulescu (Turcule norocul tau ca ne-ai lasat) nu numai sa ne lase in pace pentru totdeauna, atat ei cat si clanul becali... Vrem sa va luati labele voastre slinoase si manjite si sa plecati departe, cat mai departe de noi!

SUNTEM SATULI DE VOI, nu vrem sa va mai vedem! Ne-ati UMILIT pe noi, O ISTORIE, O TRADITIE, UN CLUB. ATI UMILIT DINAMO! AVETI DEMNITATEA DE A VINDE SI PLECA.

 

NOI VA DECLARAM PERSOANE NON GRATA PT DINAMO!!!