Change Facebook Friend Request Policy

Dear Mark Zuckerberg,facebook users are being blocked from sending friend requests and that sucks,because,this being as a social club,we socialize and we get friend requests,and soetimes they don t answer back,but it s not fair to be baned from requesting friends for 30 days,because who decides to take or refuse our friend request is only theyr business not,you Mark Zuckerberg,so we kindly request that you change the facebook friend request policy so we donțt get banned for 30 days if people refuse our friend request,thank you!

Catre Mark Zuckerberg,utilizatorii facebook sunt banați sa faca cereri de prietenie timp de 30 de zile daca oamenii nu le accepta cererea de prietenie și nu mi se pare corect!Facebook este un site de socializare,iar ca in viața reala,mulți nu-ți vor accepta cererea de prietenie dar nu este in regula ca utilizatorul refuzat sa aștepte 30 de zile pana sa ceara o cerere de prietenie,fiindca oricine accepta sau refuza cererea de prietenie,este doar problema lor și nu a domnului Marck Zuckerberg,tocmai de aceea solicitam,schimbarea politicii de imprietenire.Mulțumesc!

Ambruș Raul Ștefan    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.