Cerem excluderea magistraților, colaboratori, informatori și/sau lucrători operativi sau sub acoperire ai serviciilor de informații, din magistratură

25152423_1583540341739558_1022658882914333225_n.jpg

 

 

Către Guvernul României, în atenția ministrului justiției,

Către Consiliul Superior al Magistraturii,         

 

 

   Subsemnații, semnatari ai acestei petiții, în urma faptului că încrederea românilor în ”justiția” din România a ajuns la un procent cu o singură cifră, mai ales după desecretizarea unei mici părți din protocoalele criminale cu SRI care au transformat justiția română în POLIȚIE POLITICĂ STALINISTĂ și/sau NAZISTĂ, vă aducem aminte că există o lege, Legea 303/2004, art.7 aliniate 1), 2) și 4) prin care puteți readuce încrederea românilor în justiția română (justiție cu literă mică deși ar trebui să o punem și în ghilimelele de rigoare pentru a arăta încrederea scăzută din partea românilor):

  Legea 303/2004  

Art.7 (1) Judecătorii, procurorii, magistrații-asistenți, personalul de specialitate juridică asimilat acestora și personalul auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și parchetelor nu pot fi lucrători operativi, inclusiv acoperiți, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informații.

(2) Persoanele prevăzute la alin. (1) completează, anual, o declarație autentică, pe propria răspundere potrivit legii penale, din care să rezulte că nu sunt lucrători operativi, inclusiv acoperiți, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informații.

(4) Încălcarea dispozițiilor alin. (1) conduce la eliberarea din funcția deținută, inclusiv cea de judecător sau procuror.  

Și aici intervin cererile noastre către cele două instituții:  

1.     Demiterea și excluderea din magistratură, a tuturor magistraților care au încălcat Legea 303/2004, Art. 7, aliniat 1) (începând cu magistrații semnatari ai protocoalelor cu SRI), în baza Legii 303/2004, Art. 7, aliniat 4);

2.     Magistraților, care au încălcat Legea 303/2004, Art. 7, aliniat 1),  au făcut acele declarații anuale prevăzute in Legea 303/2004, Art. 7, aliniat 2) și au afirmat în declarație că nu încalcă Legea 303/2004, Art. 7, aliniat 1), să li se deschidă dosar penal pentru fals în declarații oficiale și trimiși în judecată pentru faptele lor.      

Considerăm că această curățenie generală în justiția română este imperios necesară pentru recăpătarea încrederii românilor și pentru ca aceasta să treacă de la stadiul de ”justiție” = POLITIE POLITICĂ STALINISTO-NAZISTĂ DE TIP MAFIOT la stadiul de Justiție cu literă mare.  

  Menționăm faptul că suntem de părere că, în România, va exista Justiție doar când dosarele lui Băsescu Traian vor fi redeschise, anchetate și judecate corect. Un prim pas ar fi să aflăm ce s-a întâmplat cu a patra flotă, ca mărime, din lume și cea mai mare din Europa și de ce România a pierdut o astfel de flotă.

Dacă se întâmplă asta, atunci avem siguranța că justiția română e pe drumul cel bun. Dacă nu se întâmplă, atunci considerăm că în România nu există vreo o șansă ca să existe Justiție (cu literă mare) și că ne vom mulțumi ca să avem ”justiție” (cu ghilimelele de rigoare) așa cum este în prezent.

Drept pentru care semnăm această petiție după cum urmează:

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Valter Cojman să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook