CEREM DESFIINTAREA EMISIUNII DE PROPAGANDA ANTI ROMANEASCA "ROMANIA9" DE LA TVR

Cerem desfiintarea acestei emisiuni a TVR, emisiune delegata de la Antena3, pentru ca prin prezentatorul Ionut Cristache si invitatii sai se face propaganda anti autoritati, anti nationala si se cere revenirea la forma de organizare sociala de dinainte de 1989.

Apararea si parerile pro infractori condamnati penal, nu lipsesc din nici o emisiune. Invitatii sunt cu preponderenta fosti angajati sau simpatizanti A3, unii chiar fosti condamnati cu pedepse executate, recidivisti si care tin adevarate discursuri in care condamna autoritatile si chiar statul de drept.

Se face  lobby pe fata, pentru desfiintarea DNA si a ministerului public si mai ales a conducatorilor acestora.

In general este condamnata si injurata justitia si in particular pe toti aceia care sustin statul de drept si integrarea deplina in comunitatea europeana. Se injura pe fata si se contesta chiar autoritatea comunitatii europene. 

Deasemenea emisiunea a devenit un pol politic partinitor pentru curente profund de stanga si "injuraturile" la scena deschisa la adresa opozitiei, au devenit ceva obisnuit. Sunt invitati cu preponderenta detractori ai statului de drept cu vederi profund de stanga si mai ales nostalgici ai regimului Ceasusescu.

TVR este totusi televiziunea nationala si macar de principiu nu ar trebui sa faca politica si mai ales politica total anti europeana.

Emisiunea este difuzata la o ora de maxima audienta si este total nociva pentru educatia tineretului si a clasei de jos a societatii. Se propaga si se difuzeaza idei anticapitaliste si mai ales anticomunitate. 

TVR NU TREBUIE SA FACA POLITICA SI TREBUIE SA FIE ECHIDISTANTA FATA DE CURENTELE POLITICE.

 

 

 

 

 

 


Alexandru Schengen Minea    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook