Cerem desființarea semnului „CEDEAZĂ TRECEREA” de pe Titulescu

În urma unei cereri a IPJ Brașov, primăria a decis să scoată prioritatea pe strada Nicolae Titulescu și să acorde întâietate autospecialelor care ies din garajul Poliției prim strada Dimineții. Ceea ce au făcut cele două instituții este BĂTAIE DE JOC. Aglomerația creată în ultimele zile pe strada Nicolae Titulescu este din cauza acelui semn de circulație pus total aiurea.

Cum e posibil ca o stradă care se înfundă să devină drum cu prioritate peste noapte?? Autospecialele Poliției pot folosi semnalele acustice și luminoase dacă sunt în misiune, iar când nu sunt în misiune să stea să aștepte pentru a se putea încadra, atunci când ies din STRADA DIMINEȚII. Este un ABUZ al autorităților.

POLIȚIȘTII VOR PRIORITATE PENTRU ATUNCI CÂND PLEACĂ ACASĂ, NU PENTRU CÂND SE AFLĂ ÎN MISIUNE!!!

ÎN CAZUL ACESTA, VREM ȘI NOI PRIORITATE ATUNCI CÂND IEȘIM CU MAȘINILE DIN CURTE SAU DIN PARCĂRI!!!

NU TOȚI BRAȘOVENII TREBUIE SĂ SUFERE PENTRU CONFORTUL DOMNILOR POLIȚIȘTI!

Brașovenii nemulțumiți sunt rugați să semneze această petiție!!

ATENȚIE! S-a montat „CEDEAZĂ TRECEREA” pe Nicolae Titulescu, iar pe strada Dimineții semn de „PRIORITATE”

TRANSILVANIA EXPRES A SCRIS DESPRE PETIȚIA NOASTRĂ!! VĂ ROG DISTRIBUIȚI PENTRU A STRÂNGE CÂT MAI MULTE SEMNĂTURI! VĂ MULȚUMESC!

EXCLUSIV. BRAȘOV. PETIȚIE ONLINE pentru desființarea semnului „CEDEAZĂ TRECEREA” de pe Titulescu

Marius Boroian    Contactați autorul petiției