Bucurestiul Verde 360

"Bucureştiul Verde 360" este o iniţiativă civică ce doreşte aprobarea din partea Primăriei Bucureşti pentru plantarea a minim 1000 de arbori.

 Limitarea spaţiilor verzi din Bucureşti prin tăierea copacilor inclusiv a celor seculari atât din parcuri cât şi din cartiere, precum şi creşterea temperaturilor datorată încălzirii globale, cer ca această iniţiativă să aibă loc urgentat.

Toţi ne dorim mai mult aer curat şi temperaturi scăzute şi din acest motiv, organizaţia non-guvernamentală SE Aquaterra în parteneriat cu sponsorii şi voluntarii săi este dispusă să planteze arbori necesari scăderii temperaturii şi creşterii calităţii aerului într-un oraş atât de aglomerat şi poluat cum este Bucureştiul.

Avem nevoie de semnătura ta!

Această petiţie poate fi considerată un demers birocratic obligatoriu destinat Primăriei Bucureşti!

Un simplu click ne aduce mai aproape de aer mai curat, temperaturi mai scăzute şi puţin mai multă umbră în acele zile de arşiţă unde nu găsim un colţ ferit de soare.

 Vă rog nu uitaţi să confirmaţi din mail semnarea petiţiei!

Cu stimă,

Echipa SE AquaterraFirefox_Screenshot_2019-08-10T15-34-45.649Z_.pngSursa:creativelyunited

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe SE Aquaterra să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook