Baia-Sprie are nevoie de o creșă!

Semnează și tu petiția daca vrei ca în Baia Sprie să se deschidă o creșă pentru copii!

Sunt mămica unui băiețel de 1 an și 2 luni și locuiesc în Baia Sprie.Îmi doresc să mă întorc la muncă cât mai repede dar nu am cu cine să îmi las copilul (și nici încredere în cineva care să aibă grijă de copil in timp ce aș fi plecată la muncă).Nu pot să stau acasă și să trăim dintr-un salariu(soțul meu are salariul minim).În orașul nostru exista,2 grădinițe,2 școli,1 liceu dar nici o creșă.Imi doresc ca și copii locuitorilor din Baia Sprie sa beneficieze de o creșă,pentru a nu fi nevoiți parintii să facă naveta zilnic în Baia Mare.Nu toată lumea își permite bonă,nu toată lumea are familia aproape pentru ai putea ajuta,nu toată lumea își permite să facă naveta zilnic cu mașina sau cu autobuzul în Baia Mare.Baia Sprie este un oraș în care o creșă este necesară pentru toti părinții.Sunt sigură că există mulți părinți în situația mea.Semnează și tu petiția dacă ești de acord cu deschiderea unei creșe in Baia Sprie!

Mulțumesc