Aplicarea pedepsei pentru cruzime fata de animale in Romania

Acest individ isi taraste cainele prin pietris ca sa il pedepseasca. Dar cat mai dureaza pana cand oamenii ca el vor fi pedepsiti in Romania? Cu totii suntem indignati de un astfel de comportament, dar ne consolam si spunem "la noi nu va face nimeni nimic" sau "nu sunt pedepsiti criminalii, cine sa mai aiba timp si de protectia animalelor". Nu trebuie sa uitam ca schimbarea trebuie sa inceapa undeva. Ne consideram civilizati, europeni, un astfel de comportament trebuie pedepsit ca sa serveasca ca model pentru copiii lui, pentru copiii nostri. Legile pentru protectia animalelor exista, trebuie sa le aplice cineva. Alegeti sa pedepsim acest comportament. Semnati petitia.Screenshot_20170724-172910.png

Gradinariu Anca    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).