Anularea hotararii ISJPrahova

Viata unui om are suisuri si coborasuri. Inca de mici trebuie sa ne gandim ce vom face un viata. Mergem la scoala 8 ani de zile, invatand mai mult sau mai putin. Urmeaza o a doua faza a vietii in care trebuie sa ne hotaram soarta, drumul pe care il vom aborda. A merge la liceu inseamna ca ne-am hotarat sa ne axam pe un domeniu din care pe viitor sa putem trai, indiferent care este acesta. Asta ne aduce la lucrul pentru care suntem acum revoltati.

Dupa cum bine stim toti, pentru a intra intr-un liceu trebuie sa sustinem un examen de evaluare avizat pentru toata tara, oamenii inzestrati cu talente aparte-inclinatii spre arta, limbi straine, sport- sustin inca alte cateva examene. In urma acestora ne fondam viitorul.

Desigur, nu toti ajung unde trebuie. Elevi buni pe partea reala sunt acceptati in randul umanistilor. De aceea exista cea de-a doua repatizare, pentru a oferi sansa oamenilor sa-si sustina partea.

Ni s-a facut o nedreptate, cererile noastre de repartizare au fost anulate chiar acum, in ultima zi de vacanta.

Ce vina avem noi ca nu v-ati facut voi treaba cand trebuia?! Lasati-ne sa mergem la scoala !!!

Cererile noastre sunt simple:

• Sa fim lasati sa invatam unde ne-am dorit
  • Cei care au gresit sa-si asume vina, si sa-si prezinte demisia

Va mai intrebati de ce pleaca lumea din tara, aici drepturile nu li se accepta!

Eu una nu vreau sa plec de aici, deja imi vad viitorul: casatorita, fericita, ducandu-mi copiii la scoala aici si fara sa am frica ca, in orice moment, cineva sus pus poate sa intre cu bocancii in viata pe care am cladit-o si sa o distruga! Vreau sa sper ca pana va veni momentul acesta, tara noastra isi va reveni din cancerul acesta ce afecteaza ,,creierul''(conducerea)!

Daca sunteti de acord cu ceea ce spun, va rog, semnati. Lupta nu se termina aici!

Cu respect,

Radu Talida, eleva de clasa a 9-a ce a sustinut examenul de aptitudini pentru liceul de arte, si careia lumea i s-a destramat odata cu decizia ISJPrahova de a anula transferurile!

Ma gasiti si pe facebook:https://www.facebook.com/nicoleta.radu.564