Anularea că nelegal a examenului de primire in profesia de avocat 2018

Anularea examenului de intrare în barou _2018                 motivele :

1.procedura de evaluare a rezultatelor prin procesare electronică încalcă prevederile regulamentului cadru de primire in profesia de avocat astfel:

regulamentul cadru prevede că testul grila contine 100 de intrebari si pentru fiecare răspuns corect se acorda cate un punct  fara lnsa a detalia ce înseamnă un răspuns corect  si ce inseamna intrebare In condițiile în care testul grila contine 100 subiecte intre care și aplicații practice DECi NU INTREBARi iar  baremul afișat conține mai mult de 140 răspunsuri corecte .

Neclarificarea in regulamentul cadru de primire in profesia de avocat a noțiuni de răspuns corect și de întrebare  face că , prin interpretare, in  mod abuziv, procesarea electronica sa califice abuziv cele  100 subiecte   drept intrebari  si sa reduca nepermis cele 140 de raspunsuri corecte la 100  de raspunsuri corecte in detrimentul candidatului- respectiv, numărul de întrebări sa corespunda cu numărul de raspunsuri.

Asa se rezolva intrarea în profesia de avocat !