Anti - Groapa Gunoi Sînicolaul Mic

Dragi locuitori al orașului Arad ,

În primul rând vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați participat în data de 21 Iulie  la manifestație!
Ne-am adunat aproximativ 300 de persoane.

Zilele următoare vom încerca să obținem cat mai multe semnături și din câte am înțeles se va merge din casă în casă pentru obține 7500 de semnături , semnături necesare pentru a putea opri proiectul domnului Falcă , proiect care constă în amenajarea unei gropi de gunoi la ieșirea din cartier înspre comuna Fântânele.

Sunteți rugați toți sa semnați aceasta petiție online , petiție care are ca scop stoparea acestui proiect !

Am să revin cu detalii legate de manifestație cât mai curând. Încă o dată  vă mulțumesc tuturor celor prezenți și sper că la cea de-a doua manifestație ne vom strânge într-un număr cat mai mare, un număr suficient de mare pentru a-l putea împiedica pe domnul Falcă să facă ce dorește din cartierul nostru !

Cu toate ca sunt apolitic TOTAL , doresc să mulțumesc acelor persoane politice care au organizat și s-au implicat în această manifestație !

Să ne unim, și să nu ne lăsăm călcați în picioare!