Ancheta in Dosarului Revoluției trebuie completata de către un nou serviciu al Parchetului General specializat în infracţiuni împotriva umanităţii

Prieteni,                                                                            

Cum putem accepta falsificarea la nesfarsit a Dosarului Revolutiei? Pana cand vom accepta batjocoririea momentului definitoriu al democratiei noastre? Ati auzit desigur de restituirea Dosarul Revoluției la Parchetul Militar, pentru niste ridicole vicii de procedura. Va reamintesc insa ca nu acestea sunt defectul esential al rechizitoriului in cauza. Actul respectiv este profund injust pentru ca, asa cum s-a semnalat si in presa, “seful Sectiei Perchetelor Militare refuza sa ancheteze securistii care au tras la Revolutie”.

Suntem de acord cu apelul domnului Alexandru Muraru: “Acum, mai mult ca niciodată, suntem în momentul în care nu mai avem timp de pierdut iar justiția trebuie să facă lumină în cazul celui mai sângeros eveniment cu care România s-a confruntat în ultimele decenii.”

De aceea le solicit domnului Presedinte Iohannis, domnului Prim Ministru Ciuca, domnului ministru Cătălin Predoiu, doamnei Procuror General Scutea si Parlamentului Romaniei - sa traduca in fapt acest deziderat. In primul rand, princrearea unui serviciu specializat în cadrul Parchetului General pentru investigarea infracţiunilor împotriva umanităţii, genocid, precum si alte tipuri de infracţiuni ca instigare la ură sau negarea Holocaustului. Un astfel de serviciu specializat ar putea avea priceperea şi resursele necesare pentru a desfăşura, cu celeritate, o anchetă minuţioasă astfel încât cei responsabili de suferinţele Revoluţiei din 1989 să dea socoteală în faţa justiţiei”. Prieteni, daca si pentru voi Dosarul Revolutiei mai inseamna ceva, va rog sa va alaturati acestui apel. Tarele societatii de azi isi au radacinile in injustitie. In acest caz – in nedreptarea fundamentala facuta celor care acum 32 de ani au platit cu viata cand s-au ridicat impotriva tiranului si aparatului sau represiv, pentru ca noi sa fim liberi.

Cititi aici textul integral al Apelului pentru completarea anchetei din Dosarului Revoluției de către un nou serviciu al Parchetului General specializat în infracţiuni împotriva umanităţii. Textul contine importante probe noi asupra vinovatiilor de la Revolutie:

http://gh-ursu.ong.ro/ApelCreareServiciuParchet.pdf

 


Andrei Ursu, Fundatia Gheorghe Ursu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Andrei Ursu, Fundatia Gheorghe Ursu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.







Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...