AFARA CU USR DIN PARLAMENTUL ROMANIEI !!!

AFARA CU USR DIN PARLAMENTUL ROMANIEI !!!
Sustinem scoaterea usr din Parlamentul României  , amendarea usr si TAIEREA SALARIULUI de fiecare data când prin manifestãri agresive , prin exagerarea acuzatiilor , prin instigarea la urã si violentã , prin metode subversive , incitante , absurde - tulburã astfel  ORDINEA PUBLICA  practicând MANIPULAREA si , OBSTRUAREA LUCRARILOR PARLAMENTULUI si LEGIFERAREA SPRE BINELE TARII !!!


usr-istii  ... in loc sa se gandeasca la ce proiecte au de depus si cum sa le sustina in fata parlamentului ... ei se gandesc la cum sa franeze procesul Democratic de Legiferare !!!

usr manifestã agresiv -violent- strident - în timp ce lucrarile din Parlamentul României sunt în dezbatere si legiferare !!!

membrii usr fac filmãri în direct , fâcând comentarii sub demnitatea umana la adresa unor parlamentari  în timpul dezbaterilor parlamentare si-n timp ce se  legifereaza amendamentele depuse la Legile ce Trebuie sã devina far cãlãuzitor al fiecãrui cetãtean al Tãrii , usr demonstreazã lipsã de interes si batjocoresc lucrarile si timpul pe care ei sunt remunerati bogat  , jucându-se cu telefoanele  în timpul serviciului lor în slujba Tãrii !!!


Aceste manifestari anarhiste  trebuie SA FIE INTERZISI PRIN LEGE !!!

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook