,,Locuințele sociale să se vândă chiriaşilor, cu rate fixe"

Contactați autorul petiției

2021-08-06 11:42:32
Bună ziua!
Dragi semnatari ai petiției noastre,
Daca aveți posibilitatea, trimiteți acest mesaj în emailul  srp@cdep.ro, la toți deputații pe care îi aveți în județul vostru, în care îi rugăm să solicite urgentarea includerii pe ordinea de zi a propunerii legislative -PL-x nr. 623/2018- pentru modificarea art. 47 din Legea locuintei nr. 114/1996. Daca nu punem presiune, se va prelungi mult termenul până când vor lua o decizie.

MESAJ ce trebuie trimis pe email la srp@cdep.ro:
„Subsemnatul/a.............................., beneficiar al unei locuințe sociale/în calitate de simplu cetățean (dacă nu ești beneficiar al locuinței sociale, dar ai aderat la cauza noastră) solicit urgentarea includerii pe ordinea de zi a propunerii legislative -PL-x nr. 623/2018- pentru modificarea art. 47 din Legea locuintei nr. 114/1996. Doresc să nu se prelungească mult termenul până când se va lua o decizie, deoarece unii dintre noi stăm de peste 20 de ani în aceste locuințe, am efectuat îmbunătățiri și alte reparații. Consider că după atâta timp am/avem/au dreptul să aibă o locuință proprie, atât pentru ei, cât și pentru copiii acestora.”

De asemenea, cei care știți adresele individuale ale deputaților (nu ale senatorilor), să le trimiteți mesaje pentru a-i ruga sa ne sprijine în acest demers. Daca și la Camera Deputatilor se respinge, nu mai avem șanse in următorii ani să rezolvăm ceva.
Poate fi transmis același mesaj. Îl puteți modifica ușor în funcție de ce doriți să transmiteți mai personal, dar mesajul de bază este: URGENTAREA includerii pe ordinea de zi a propunerii legislative -PL-x nr. 623/2018- pentru modificarea art. 47 din Legea locuinței nr. 114/1996.
Pentru jud. Alba avem 5 deputați:

Popa Diane

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.