500 de caini in pericol-Satmarenii cer Primariei sa intervina urgent la Adapostul pentru Caini Freelife

În atenția Primăriei Municipiului Satu Mare:
Toți sătmărenii iubitori de caini va cer să interveniti urgent in problema Adapostului pentru Caini al Asociatiei Freelife Satu Mare.
500 de caini sunt total rupti de lume din cauza ca Primaria Satu Mare refuza sa repare drumul de acces la adapostul situat in Parcul Industrial Sud. Cainii au nevoie de mancare zilnic, vizite la veterinar si asistenta.
Drumul de acces catre adapostul de caini este total impracticabil de ani de zile, au fost scrise o multime de sesizari catre Primarie, dar acestia refuza sa ajute. Balastrul si nivelarea drumul odata pe saptamana nu rezolva problema!!! E nevoie de un drum practicabil pe orice vreme sau anotimp. S-a propus si crearea unei cai de acces de pe Centura de Ocolire, dar Primaria nu ofera niciun raspuns.
Masinile si dubele asociatiei, precum si cele ale voluntarilor sunt la service-ul auto in fiecare saptamana din cauza ca drumul este doar gropi, mocirla si balti. Se cheltuie mii de lei pentru repararea masinilor.
 
Cerintele semnatarilor:
1. Primaria reprezentata prin primarul Kereskenyi Gabor sa intervina urgent cu o solutie pentru asfaltarea acestui drum sau accesul de pe Centura de Ocolire a municipiului Satu mare.
2. Fara sterilizarea in masa a cainilor comunitari din municipiul Satu mare, platita de Primarie, sunt sanse minime de a tine sub control situatia. Cerem Primariei Satu Mare sa procedeze ca si in celelalte orase din Romania, unde primariile efectueaza sterilizari in masa, in colaborare cu adaposturile de caini. Banii voluntarilor, impreuna cu cei proveniti din donatiile satmarenilor cu inima mare, nu pot sa sustina si hrana cainilor, si tratamentele veterinare / operatii, si reparatia masinilor, si sterilizarile, etc etc.
3. Alocarea de fonduri pentru buna functionare a Adapostului de Caini Freelife Satu Mare, precum si sprijinarea activitatilor acestuia.
 
Pentru cei care isi doresc sa sustina eforturile Asociatiei Freelife Satu Mare, o puteti face folosind conturile deschise la Alpha Bank:
RO 35 BUCU 2131210632077 RON
RO 23 BUCU 2131213379089 EUR
COD SWIFT BUCUROBU
 
adapost1.PNG
adapost2.PNG
 
 
 
 

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Andrei Pasca va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...