Vrem inapoi MTV Romania in grila RCS & RDS - Digi TV

Aceasta petitie este pentru voi; cei care doriti ca drepturile voastre - a unor oameni care dau o suma lunara pentru un anumit serviciu, sa fie respectate.

Eu unul, m-am saturat sa vad ca cei de la RCS, scot din grila de programe, fix pe acelea care nu sunt agreate de sefii RCS. Au scos MTV Romania dupa care au introdus M4 Sport deoarece suntem considerati de catre Tezsari o populatie maghiara si nu una romaneasca. Cred ca toti care ascultam muzica la TV si avem cateva posturi preferate ce vrem sa le prindem si in reteaua RCS, deoarece din cate am constatat eu e cea mai buna companie de cablu din Romania care are acoperire in peste 600 de orase si 200 de comune, si, nu tin cont de noi. Cei care am semnat un contract in care sunt incluse aceste programe. Avem dreptul sa urmarim ce canale vrem in orice conditii vrem.

Odata ce grila de program sau alte conditii din contractul semnat initial, se schimba; cei din conducerea RCS au obligatia sa spuna:

- care sunt motivele pentru care aceste modificari au aparut;

- sa intrebe abonatii daca sunt de-acord cu acele schimbari si sa tina cont de parerile lor;

- sa ofere solutii alternative (benefice pentru ambele parti);

- daca nu se ajunge la un acord, CNA trebuie sa aiba un cuvant de spus in respectarea drepturilor abonatilor;

Daca nu se tine cont de nici unul din pasi enumerati mai sus; in ultima instanta, ar fi normal ca suma pe abonament sa fie considerabil redusa, sau ar trebui introduse alte canale, la aceeasi bani.

Cel mai probabil vom avea din nou MTV Europe, dar nu prea sunt sigur de asta ;).

Ududec Farcane Robert    Contactați autorul petiției