VREM CANALIZARE IN CARTIERUL STUPINI!, din BRASOV

Stimaţi brașoveni din cartierul STUPINI,


      Vă propun să îmi susţineţi petiţia publică prin care solicităm Primăriei BRASOV urgentarea lucrărilor la proiectul de canalizare al cartierului STUPINI. Cartierul s-a mărit enorm in ultimii ani iar multe imobile au fose ca in evul mediu. O propunere adiacentă ar fi si secarea pârâului Ghimbaşel sau devierea acestuia pe alt tronson, în afara cartierului, sau subteran, prin tuburi de beton. Găndiţi-vă că în ultimii 8 ani pănza freatică a urcat enorm - din această cauză, în ziua de azi este aproape împosibil să întrunesti condiţiile tehnice pentru o fosă ecologică - de aceea e imperios necesar un sistem de canalizare cum au celelalte cartiere ale Braşovului. Nu ştiu cum se face că STUPINI, un cartier vechi al Braşovului, a fost mereu lăsat deoparte sau chiar uitat cu desăvârşire la capitolul canalizare. Astăzi, STUPINI este unul dintre cartierele mari ale Brasovului, după unii ar fi pe locul 2 sau 3, după Șcheii Brașovului, ca și cartier de case. Cum e posibil ca în 2019 un astfel de cartier să nu aibă canalizare? Cum acel om de afaceri sucevean a iniţiat campania "vrem autostrăzi", haideti cu toţii sa iniţiăm si noi campania "vrem canalizare"!

Vă rog să mă susţineţi în acest demers prin semnarea aceste petiţii.Vă mulţumesc,

George Mihăiţa Brașov

Capture93.PNG

Implică-te! - semneaza pentru CANALIZARE in STUPINI


George Mihaita    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez George Mihaita să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...