Titularizarea in sistem din viabilitate!

• Bună ziua, ne cerem scuze pentru deranjul făcut , dar eu împreună cu toți colegii angajati pe viabilitatea postului, considerăm că nu suntem îndreptățiți îndeajuns, datorita faptului că în urma obținerii examenelor (Titularizare și Definitivat) la fel că ceilalți colegi ai noștrii care au beneficiat de alt articol și au putut să se titularizeze in sistem tot în urma obținerii a acestor două examene și nu au fost nevoiți să susțină un același examen de doua ori , pentru că așa ceva nu am mai întâlnit în nici o altă structură (poliție, pompieri, jandarmerie, salvare.......), drept urmare o să fim recunoscatori și putem sa ne vedem liniștiți de perfecționare daca am ajunge la înțelegere din partea dumneavoastră, sa nu mai fim nevoiti sa stam cu aceasta teamă fara a putea sa ne axam pe perfecționare !!!

Pitulicu Alexandru Ciprian    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Pitulicu Alexandru Ciprian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.