Sustineti construirea drumului expres Satu Mare-Zalau !

Satu Mare este un oras izolat ,sufocat de lipsa conexiunilor prin drumuri de buna calitate-drumuri de mare viteza cu judetele inconjuratoare , cu restul tarii , cu tara vecina-Ungaria.Din toate proiectele mari de infrastructura Satu Mare este exclus in urmatorii 10 ani.Tinand cont ca centura orasului si urmatoarele poduri peste Somes sunt asteptate de zeci de ani si ca  din Autostrada Nordului portiunea catre Satu Mare nu va fi nici macar proiectata in urmatorii 10 ani, este imperios necesar ca sa inceapa proiectarea unu drum de mare viteza care sa faca legatura cu viitoarea autostrada Transilvania in apropiere de Zalau si in acest fel cu Cluj Napoca si restul tarii pe de o parte si Autostrada Nordului -Petea si Ungaria.

Fiind un proiect de importanta cruciala pentru Satu Mare mi-as dori ca aceasta petitie sa fie sustinuta in principal de autoritati locale- consilieri locali Satu Mare si Salaj , si sa se inceapa proiectarea.

Drumul expres se poate construi doar pe plan local , prin proiect comun al celor doua consilii judetene tentativa-suicid-satu-mareIMG_6989.jpgpe fonduri europene!

Prin semnătura mea, autorizez Bonta Gabriel să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.