Soluționarea situației locatarei cu probleme psihice grave

Formulez această petiție în numele asociației de proprietari din Aleea Ninsorii Nr 30A, bloc C1, către Secția 13 de Poliție

Bună ziua!

Doresc să vă aduc la cunoștința faptul că, la adresa din Aleea Ninsorii, 30A, bloc C1, sc 1, demisol, apartament 2 locuiește o doamnă/domnișoară cu probleme psihice foarte grave și tulbură liniștea locatarilor de la adresa menționată și nu numai, la orice oră din zi și din noapte, prin urlete puternice, zgomote/bubuituri în pereți, adresând injurii și amenințări. Totodată poate fi un potențial factor de pericol pentru siguranța noastră fizică deoarece dânsa se ceartă și adresează injurii atât unor persoane imaginare cât și anumitor vecini.

Oricând această persoană la întâlnirea pe casa scării cu noi, poate vedea în oricare dintre noi sau copiii noștri un dușman al dânsei și poate acționa ca atare.

Menționez faptul că în urma unei solicitări la Asistența Socială Sector 3, aceștia au luat legătura cu familia dânsei care a spus că nu îi interesează ce face ea și că se tem ca și noi pentru siguranța familiei lor.

Vă rugăm să luați măsurile necesare pentru a evita o tragedie deoarece noi am făcut tot ce am considerat de cuviință prin solicitări la Asistența Socială Sector 3, nenumărate apeluri la 112, ambulanță, etc. toate acestea finalizându-se fără nici o soluție. 


Asociația de proprietari Aleea Ninsorii Nr32-34 bloc C1    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Asociația de proprietari Aleea Ninsorii Nr32-34 bloc C1 va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...