SOLICITĂM DREPTUL CONVERSIUNII PERMISELOR DE CONDUCERE MOLDOVENEŞTI DE MODEL NOU ( DL 2015 ) ÎN PERMISE DE CONDUCERE ITALIENE

     Noi, cetăţenii Republicii Moldova, semnăm această petiţie privind solicitarea modificării şi completării Acordului bilateral nr. 2003 din 27.11.2003 între Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Republicii Italiene, semnat la Roma, intrat în vigoare în data de 24.07.2004, pe motiv că autorităţile italiene REFUZĂ conversiunea permiselor de conducere moldoveneşti de model nou (DL 2015) în permise de conducere italiene, fiindcă nu este prevăzut în Acordul bilateral nr. 2003 din 27.11.2003 între Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Republicii Italiene (http://lex.justice.md/index.php?action=view&view=doc&lang=1&id=360421).  

     Spuneți vă rog oare în situația în care un cetățean care deținea un permis de conducere de model vechi, care este prevăzut în Acordul bilateral, este nevoit să îl reînnoiască cu seria de modele noi (DL 2015), din mai multe motive, cum ar fi: schimbarea numelui de familie în urma căsătoriei/divorțului,  furtul, deteriorarea, expirarea permisului de conducere, este oare corect să primească REFUZUL autorităților italiene privind conversiunea permisului de conducere pe motiv că nu sunt prevăzute aceste modele în Acordul bilateral??? 

    Dobîndirea permisului de conducere auto reprezintă o NECESITATE pentru fiecare din noi.   

    Să fim uniţi dragi cetăţeni!!!   

    Să semnăm petiţia !!!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe STOICA MARIA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook