Scoala online

Scoala online este o alegere in tarile civilizate. Nu este normal sa punem copiii in pericol datorita unor oameni care au păreri diferite. Daca ei si copiii lor vor sa se expuna este alegerea lor dar, exista si oameni responsabili si este normal ca si ei sa poata alege. Eu susțin scoala online. Prefer să nu socializeze si sa fie viu decât bolnav sau mort. Scoala online da posibilitatea tuturor copiilor sa faca scoala indiferent de locația acestora, au nevoie doar de un abonament la internet si un dispozitiv de comunicare ( tableta, telefon, laptop). Pot sa fie ajutati de primarii, ministerul educației, etc. Vreau dreptul de a alege pentru copilul meu. Petitia  se adresează celor care vor dreptul de a alege. Nu susținem închiderea școlii fizice dar susținem posibilitatea de a alege. 


Mogosanu Andra    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Mogosanu Andra să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...