Salvați Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș!

In urma investitiilor preferentiale efectuate de Guvernul Romaniei in infrastructura nationala, prin care aeroporturile din Cluj Napoca, Sibiu, respectiv Brasov au primit sume mult mai mari fata de aeroportul din Targu Mures, am ajuns la situatia in care, chiar daca in urma cu cativa ani a fost unul dintre aeroporturile cu cel mai mare potential din Romania, s-au suspendat toate zborurile de pasageri din Targu Mures. Daca s-ar fi investit la fel de multi bani si la Targu Mures nu s-ar fi ajuns la aceasta situatie, in care locuitorii orasului si al zonei au parte de conditii nefavorabile atat din punctul de vedere al infrastructurii (nici centura nu are orasul), cat si din punctul de vedere al dezvoltarii economice. Aceasta petitie este un demers pentru corectarea nedreptatii / discriminarii colective facute de Guvernul Romaniei. Solicitam alocarea imediata a fondurilor guvernamentale atat pentru Aeroportul Transilvania, cat si pentru investitiile primordiale din zona, pentru a reporni in cel mai scurt timp traficul aerian si pentru realizarea centurilor de ocolire al orasului. Pe langa semnarea petitiei sustinatorii sunt invitati sa acceseze si grupul https://www.facebook.com/savetransylvaniaairport/ prin care vom organiza si alte demersuri catre autoritatile guvernamentale.


Ferencz Zsombor    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ferencz Zsombor să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...