Probleme edilitare Palladium Residence

Prin prezenta, in baza Legii nr. 233 din 2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, in numele tuturor celor peste 1000 persoane care locuiesc in complexul Palladium Residence, din sector 3, Bucuresti, Str. Drumul Calitei,  nr. 4-32, cu acces din strada Drumul Gura Ariesului, dorim sa va aducem la cunoștință urmatoarele probleme cu care ne confruntam, pentru a le analiza si a dispune structurilor competente din subordine gasirea modalitatilor legale de rezolvare:
1. Accesul in complex se face in acest moment preponderent din B-dul Theodor Pallady, strada Victor Brauner si apoi prin Drumul Gura Ariesului. O alta cale de acces mai putin uzitata este Drumul Gura Crivatului. Drumul Gura Ariesului are un sector de aproximativ 10 metri, ce porneste de la intersectia cu strada Victor Brauner si care are o trecere la nivel cu calea ferată. Acest sector de drum este intr-o stare deplorabilă, cu numeroase gropi care au devenit aproape niste santuri pe toata latimea acestui sector de drum si pe care nu ai cum sa le ocolesti cu masina. Multi dintre cetățenii sectorului 3 ce locuiesc in acest complex si-au defectat masinile din cauza starii acestui drum.
2. Strazile adiacente complexului, respectiv Drumul Gura Crivatului si Drumul Gura Ariesului, au in acest moment o latime ce permite trecerea doar unei masini.
3. Pe anumite portiuni ale trotuarelor adiacente strazii Victor Brauner catre complex Palladium Residence se circula cu dificultate deoarece pomii nu au fost toaletati in primavara, buruienile nu au fost taiate in acest an deloc, iar cei care au efectuat lucrari de montaj stalpi de iluminat nu au curatat ulterior trotuarele de nisip si dalele trotuarului nu au fost remontate in acelasi plan cu cele existente.  
Avand in vedere cele expuse mai sus si faptul ca in acest an cel putin in complex Palladium urmeaza sa se dea in folosinta alte 328 spatii de locuit, iar zona este in continua dezvoltare va solicitam urmatoarele:


1.Repararea sectorului din strada Drumul Gura Ariesului pe portiunea de 10 metri de la intersectia cu strada Victor Brauner. pana dupa ce se trece peste calea ferata precum si plombarea gropilor existente pana la intrarea in complex. Dorim sa gasim intelegere ptr rezolvarea amiabila a unei probleme reale ce necesita costuri minore, in caz contrar costul reparatiilor masinilor deteriorate pe acel sector de drum va fi recuperat in instanta de la administratorul drumului.


2. Asigurarea unei circulatii decente a pietonilor pe trotuarele adiacente strazii Victor Brauner prin toaletarea pomilor, taierea buruienilor si inlaturarea nisipului.


De asemenea, in baza art. 6 din Legea 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, dorim sa ne fie comunicate urmatoarele:
1. Ce prevede PUG si PUZ ptr zona adiacenta Complexului Palladium Residence cu privire la regimul drumurilor publice (circulatie cu sens unic pe o banda, circulatie in ambele sensuri, latime banda de circulatie, sensuri giratorii), a trotuarelor prevazute, intrucat există suspiciuni intemeiate ca proprietarii terenurilor din zona au ocupat abuziv/nelegal domeniul public si pentru ca exista temerea ca drumurile publice nu sunt proiectate la o latime suficienta care sa preia traficul in crestere din zona aflata intr-o dezvoltare accelerata, intrucat Drumul Gura Ariesului si Drumul Gura Crivatului permit circulatia doar pe o banda in acest moment.


2. Care sunt planurile de investitie ale primariei in ceea ce priveste reteaua de drumuri publice care sa faca racordul locuitorilor din zona Palladium cu B-dul 1 Decembrie 1918 prin Drumul Gura Calitei si apoi prin Strada Bratarii, descongestionand B-dul Theodor Pallady si 1 decembrie 1918


3. Care sunt planurile de investitie ale primariei in ceea ce priveste reteaua de drumuri care sa faca racordul locuitorilor din zona Palladium cu soseaua Industriilor prin Drumul Gura Ariesului.

Anexam la prezenta lista cu semnaturi a celor care au subscris intr-un interval scurt de timp la prezenta petitie.

Cu stima,
Locuitorii sectorului 3 din cartierul Palladium Residence.


Grupul de Initiativa Civica Palladium    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Grupul de Initiativa Civica Palladium să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...