O VREM PE ANDREEA MANTEA PREZENTATOARE ÎN SEZONUL 3 ,,PUTEREA DRAGOSTEI"!

Andreea Mantea a fost la cârma emisiunii ,,Puterea Dragostei” timp de 2 ani. Aceasta este extrem de iubită de către fanii show-ului și nu acceptăm sub nicio formă altă prezentatoare. Andreea a reușit să fie cea mai bună moderatoare TV, să le fie aproape concurenților, să aducă ceva special și unic emisiunii. Andreea Mantea a vrut ca formatul acestei emisiuni să fie și în România, ea a ridicat-o și ne-a făcut să urmărim fiecare ediție cu sufletul la gură. Este ,,copilul” ei, așadar Andreea Mantea trebuie să prezinte și sezonul 3, și sezonul 30. ,,Puterea Dragostei" fără superba Andreea Mantea, NU EXISTĂ!!!!

BeFunky_Collage1.jpg

Fanii show-ului ,,Puterea Dragostei"    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Fanii show-ului ,,Puterea Dragostei" să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.