Negru-Portocaliu - să păstrăm culorile tradiționale ale brandului Minaur!

Conducerea Clubului Sportiv Minaur Baia Mare a decis să renunțe la folosirea culorilor tradiționale ale brandului Minaur, negru-portocaliu, în favoarea culorilor roșu-alb-albastru.
Ca să înțelegem cu toții care este contextul și pretextul acestei decizii trebuie precizat că în 2015, când Consiliul Local Baia Mare a înființat CS Minaur Baia Mare, a aprobat și statutul acesteia, care stabilește culorile clubului ca fiind roșu-alb-albastru.
Totodată însă, pentru a fi în deplină legalitate, Primăria Baia Mare a primit dreptul de a utiliza marca/brandul Minaur de la posesorul ei de drept, mai exact unul din acționarii principali ai HC Minaur SA, domnul Ștefan Blasko. Acestă marcă include și sigla, culorile, marca, denumirea, palmaresul etc.
În consecință, de la începerea efectivă a activității în 2016 și până acum, CS Minaur a folosit însemnele originale ale brandului Minaur. S-a făcut o singură ajustare, necontestată de posesorul de drept, prin schimbarea însemnului „HC” cu „CS”.
E de competența specialiștilor în drept să se exprime în ce măsură brandul original poate fi alterat în totalitate prin schimbarea culorilor și a formei și folosit sub această formă de CS Minaur Baia Mare.
Cu toate că nu se mai poate face nimic în privința echipamentelor de joc pentru acest sezon, care au fost deja achiziționate și inscripționate, prin această petiție cerem conducerii clubului și Primăriei să respecte tradiția și să revină la însemnele tradiționale pe toate celelalte suporturi ce nu sunt încă inscripționate sau care se pot modifica (site, bannere, materiale promoționale, documente oficiale etc.).
Vă rugăm deci să semnați această petiție dacă sunteți de acord cu solicitarea noastră.

Prin semnătura mea, autorizez Rafael Hekman să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.