Interzicerea fabricării și comercializarii produselor din tutun

Dragi concetățeni,

Noi, ASOCIAȚIA „SUFLET PENTRU SĂRACI” semnatarii acestei petiții, ne exprimăm profund îngrijorați de impactul devastator al fumatului asupra sănătății noastre și a comunității în ansamblu. Cerem cu tărie autorităților să oprească vânzarea de produse din tutun și a derivatelor din tutun și să ia măsuri imediate pentru a proteja populația împotriva efectelor nocive ale fumatului activ și pasiv.

Efectele adverse ale fumatului activ sunt binecunoscute, contribuind semnificativ la apariția bolilor cardiovasculare, a cancerului și a afecțiunilor pulmonare. Însă, nu putem ignora nici impactul fumatului pasiv, care afectează inclusiv cei din jurul fumătorilor, expunându-i la riscuri similare.

Prin această petiție, ne dorim să tragem un semnal de alarmă cu privire la necesitatea de a proteja sănătatea publică și de a stopa vânzarea de produse din tutun. Implementarea unor programe de conștientizare ar putea aduce beneficii semnificative pentru întreaga societate.

Semnând această petiție, susținem un viitor în care comunitatea noastră este eliberată de riscurile asociate fumatului, creând astfel un mediu mai sigur și sănătos pentru toți.

Cu speranța unei schimbări pozitive,
Semnatarii acestei petitii,
reprezentanții asociației „SUFLET PENTRU SĂRACI”

ASOCIAȚIA „SUFLET PENTRU SĂRACI”    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez ASOCIAȚIA „SUFLET PENTRU SĂRACI” să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.